Help de Horeca (om Zeep)!!! Drankspel

Het “Help de Horeca (om Zeep)!!!” drankspel is ontwikkelt om de veel te lange lockdown door te komen, maar kan uiteraard ook prima gespeeld worden als de wereld weer “normaal” is. Het drankspel bestaat uit 52 kaarten en wordt gespeeld door om en om één kaart om te draaien en de kaart voor te lezen. Voer uit wat er op de kaart staat en verder. Het doel van het spel is groepsimmuniteit te verkrijgen en als dat is bereikt stopt het spel meteen.

Bij het spel maak je ondertussen gebruik van het corona dashboard en je mondkapje. Verder zorgt het spel voor vele memorabele en hilarische momenten met het uitvoeren van de opdrachten.

Het spel kost €10,99 (exclusief verzendkosten) en duurt ongeveer 45 minuten per spel. Uiteraard afhankelijk van hoe snel er groepsimmuniteit wordt behaald. Het spel is daardoor ook vaker te spelen, aangezien niet altijd alle kaarten aan bod komen.

Ons “Help de Horeca (om Zeep)!!!” drankspel is een ideaal drankspel voor op de sociëteit, borrels, feestjes of om lekker op een avondje in de kroeg te spelen. Ook op verjaardagen doet dit spelletje het altijd goed.