Help de Horeca (om zeep)!!!

Katan, Risk en Monopoly kent iedereen inmiddels wel, dus wij hebben een nieuw kaartspel ontwikkelt: “Help de Horeca (om zeep)!!! Drankspel”. Een drankspel met als rode draad de ontwikkelingen rondom de coronacrisis. Voor maar €10,99 heb je dit top spel al in huis!


Hoe snel kun jij je mondkapje opzetten?

Wie heeft de mooiste schoenen (a la Huge de Jonge)?

Wie gaat het meeste studievertraging oplopen?

En wie is het beste op de hoogte van de huidige regels en cijfers?

Test het allemaal in ons “Help de Horeca (om zeep)!!! Drankspel”


Het Help de Horeca (om zeep)!!! Drankspel heeft niet veel uitleg nodig. Draai één voor één een kaart om en lees voor wat er op die kaart staat. Stel deze vraag, voer deze opdracht uit en deel slokken drank uit. Hebben jullie alle vier de immuniteitskaarten omgedraaid, dan is groepsimmuniteit bereikt en stopt het spel.

Even geen zin om te drinken? Zet je vaccins in om slokken drank af te kopen. Een kind kan de was doen!


Voor uitgebreide uitleg, lees je hieronder verder.

Het Help de Horeca (om zeep)!!! Drankspel bevat de volgende soorten kaarten:

Help de horeca

Ontsnapkaarten

Ontsnap aan de drankopdrachten via een vaccin, een besmetting of gewoon door drie keer Sorry te zeggen zoals Ferd Grapperhaus.

Horeca

Wijskaarten

Bij deze kaarten staat er een stelling. Bijvoorbeeld “Wie heeft de mooiste schoenen?”, laat allemaal je schoenen zien, tel tot drie en wijs naar degene met de mooiste schoenen. De meeste vingers mogen slokken uitdelen of ontvangen.

horeca

Mutatiekaart

Het virus is gemuteerd, alle slokken worden verdubbeld!

horeca

Regelkaart

Dit is een persconferentiekaart, net zoals bij de inmiddels beroemde/beruchte Persco’s mag je hier een regel verzinnen die de rest van het spel geldt.

horeca

Immuniteitkaart

Deze kaarten zorgen ervoor dat er groepsimmuniteit wordt opgebouwd. Draai je de vierde immuniteitskaart om, dan is het spel meteen voorbij omdat er groepsimmuniteit is behaald.

Horeca

Coronakaart

Bij deze kaarten heb je een besmetting opgelopen en moet je in quarantaine en mag je tijdelijk niet mee doen met het spel.

horeca

Actiekaart

Veruit de meeste kaarten zijn actiekaarten, lees ze voor en voer uit wat er staat. Allemaal met een knipoog naar de huidige coronamaatregelen en gebeurtenissen.

horeca

Protestkaart

Een protest, we maken het tegenwoordig wekelijks mee. Protesteer tegen iets en je mag erop drinken.

horeca