Eten & Drinken

e-Chopper

Omdat een dagje e-Chopperen hongerig en dorstig kan maken, hebben we voor jullie verschillende opties om jullie dag nóg completer te maken. Geniet op het zonovergoten terras van MOMUS van een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai of van de heerlijke gerechten die de keuken van DOK6 voor jullie heeft klaargemaakt.

Bekijk hieronder de verschillende opties:

Koffie en Limburgse vlaai €4,90 p.p.

U wordt ontvangen met een kopje verse koffie en een smakelijk stuk Limburgse vlaai.

Lunch DOK6 €8,25 p.p.

Geniet van een rijk gevulde plank met een tomatensoepje, oerbrood met ham, kaas van boerderij Mertens en een eitje, een kroket van Hereford en een kleine salade..

Picknickpakket €10,- p.p.

Een goed gevulde rugzak* met diverse heerlijkheden voor onderweg!

*Rugzak blijft eigendom van e-Chopper verhuur Panningen.

Bikken voor Bikers €11,25 p.p.

Een stevige lunch: een gegrilde runderhamburger van Hereford met gerookte uienringen, gegrild spek, augurk, smokey barbequesaus en gesmolten peperkaas van Mertens..

Drie gangen voordeelmenu €32,50 p.p.

Laat je verwennen bij DOK6 met een uitgebreid driegangenmenu. Met keuze uit maar liefst zes gerechten per gang is er voor ieder wat wils..

Buffet vanaf €18,50 p.p.

Groepen vanaf 20 personen kunnen zelf een buffet samenstellen. Kies zelf uit diverse soepen, salades, hoofdgerechten en desserts!.

Biermenu vanaf €14,50 p.p.

Geniet bij speciaalbiercafé MOMUS van drie of vier speciaalbieren en een plankje met kaas, worst en nootjes. Je kiest zelf bieren uit het grote aanbod. Uiteraard kan het biermenu enkel na de activiteit plaatsvinden.